Vijf tips bij het kopen van een nieuw huis – BlogShot

Huis & Tuin Tips kopen nieuw huis

Published on februari 14th, 2017 | by Blogshot

0

Vijf tips bij het kopen van een nieuw huis

Leuk, je eerste huis kopen. Dat is een grote stap en dus tegelijkertijd ook erg spannend! Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet, want het is niet niks natuurlijk.
Heb je iets leuks op het hoog? Lees dan eerst onze 5 tips!

 

 1. Zorg dat je antwoord hebt op al je vragen
  Heel cliché, klopt! Maar zó belangrijk. Een huis kopen is niet goedkoop. Zorg daarom dat je veel vragen hebt en deze stelt. Eenmaal gekocht kun je niet meer terug. Of je moet het weer gaan verkopen. Zorg dat je voldoende weet van de woning en alle zaken rondom.
 2. Sta stil bij je wensen
  Je wilt natuurlijk een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dus wat verwacht jij van je woning? Waar moet jou woning aan voldoen? Wil je een rustige locatie of zit je liever in het centrum? Je investeert veel geld in een koopwoning, dan mag je woning gerust aan bepaalde eisen voldoen.
 3. Wees niet té kritisch op een woning
  Het geeft niet als je woning niet aan alle wensen voldoet. Je kunt natuurlijk blijven zoeken naar dé perfecte woning, maar dan moet je vaak naar een andere regio.
 4. Bepaal je lening
  Bekijk voordat je een huis koopt eerst welke maandlasten erbij horen. Hoeveel kan je bijvoorbeeld lenen? Het zou enorm zonde zijn als je na het zetten van je handtekening, na de eerste maand merkt dat je het niet kunt betalen!
 5. Kijken, kijken en kijken
  Het leukste onderdeel! Kijken naar huizen. Surf op het internet, net zo lang tot dat je een aantal huizen gevonden hebt. Je kan afspraken maken met diegene voor een bezichtiging.
  Je kunt elk huis wat niet aan je eisen voldoet gewoon afstrepen en kijken naar een ander!


About the AuthorBack to Top ↑