Entertainment Beste series Netflix

Published on februari 14th, 2017 | by Blogshot

0

Best bekeken series op Netflix

Eindelijk, eindelijk weekend! Helaas maar waar, je staat weer voor het volgende dilemma.
Namelijk: welke serie ga ik kijken? Welke serie is mijn kostbare tijd waard? Nederland telt in 2017 iets meer dan 17 miljoen inwoners. Ongeveer 1 miljoen mensen kijken series via Netflix, maar welke series kijken zij? Welke serie weerhoudt jou van slapen? Wij hebben hier de 3 best bekeken series voor je uitgezocht, zonder ook maar iets voor je (verklappen/spoilen)!

  1. Fargo

Fargo is een Amerikaanse misdaadserie, gebaseerd op een Oscar-winnende film en op ware gebeurtenissen. Fargo won als misdaadserie zijnde verschillende awards, waaronder 2 Golden Globes. De serie bestaat uit 2 seizoenen, deze zomer verschijnt er een 3e seizoen.

  1. Narcos

Hola, soy Pablo. Pablo Escobar, wie kent hem niet? In deze Amerikaanse serie wordt er een perfect beeld geschetst over Pablo Escobar. Pablo groeide in de jaren tachtig uit tot de machtigste drugsbaron van Zuid-Amerika en de bekendste Colombiaan aller tijden. Het ongelofelijke verhaal speelt zich af in de Colombiaanse stad Medellín, waar de autoriteiten ook bang voor hem waren. Pablo is niet vies van een moord meer of minder en verdiende op een slechte dag ongeveer
€ 40.000.000 per dag. Daar hoef je geen medelijden mee te hebben dus.

Pablo wordt gespeeld door de acteur Wagner Moura uit Brazilië. Om de rol zo perfect mogelijk te kunnen spelen moest Moura ruim 20 kilo aankomen. Voordat Moura begon met deze serie, sprak hij nog geen woord Spaans. Hier heeft hij een intensieve cursus voor moeten volgen, nu schudt hij alle Spaanse scheldwoorden zo uit zijn mouw.

  1. Breaking Bad

Wauw, wat een serie. Breaking Bad is dé reden waarom mensen zich abonneerden op Netflix. Walter White (Bryan Cranston) is een extreem intelligente scheikunde leraar. Er gebeuren een aantal dingen waardoor zijn hele leven in elkaar stort. Dan besluit Walter om zijn kennis in scheikunde te gebruiken om dingen anders aan te gaan pakken. Een project wat hij samen met zijn oud leerling Jesse (Aaron Paul) wilde uitvoeren, loopt langzaam uit de hand. Dat heeft grote gevolgen voor iedereen. Het verhaal uit alle 5 seizoenen zijn zó onvoorspelbaar dat je bij elke aflevering op het puntje van je stoel zit. Overigens ga je dat al doen bij de allereerste 20 seconden van de serie. Actie, geweldige humor, drama, liefde en haat. Het is allemaal te vinden in deze serie.


About the AuthorBack to Top ↑