Beauty Modellen populair

Published on februari 14th, 2017 | by Blogshot

0

De bekendste modellen van Nederland

Modellen. Nederland telt er een heleboel. De één bekender dan de ander, dit zijn de 4 bekendste en/of succesvolle modellen uit Nederland! Veel plezier!

  1. Yfke Sturm

Sturm? Je zegt Storm. Yfke is geboren in Almere in 1981 en is 178cm lang. In 1997 werd zij ontdekt nadat ze mee deed aan een Nederlandse versie van Elite model Look. Dat is een wedstrijd om nieuwe topmodellen te ontdekken. Ze heeft gewerkt voor de bekende merken Calvin Klein en Ralph Lauren. Ook model worden? Geef jezelf op voor Elite model Look, niet geschoten is altijd mis.

  1. Kim Noorda

Geboren in Amsterdam op 22 april 1986 en is 181cm lang geworden. Haar carrière begon in 2003 nadat ze werd ontdekt door talent scout Wilma Wakker. Kim is extra bijzonder, Kim heeft namelijk anorexia. Ze schaamde zich niet om dit te vertellen, sterker nog, ze hielt een eetdagboek bij en liet haarzelf opnemen in een kliniek. Ze wilde haarzelf verbeteren en hoopte daarmee dat andere meisjes hetzelfde zouden doen. Dat is gelukt, Vogue publiceerde de verhalen van Kim om anorexia en boulimie in de mode-industrie en daaromheen te bevechten.
Kim Noorda heeft modeshows gelopen voor onder andere Chanel, Burberry en Dolce & Gabbana.

  1. Lara Stone

Dé terechte nummer 2. Ze is geboren in Geldrop op 20 december 1983. Toen ze op een doodnormale dag in de metro zat werd ze benaderd. Ze was toen pas 14 jaar. Na een aantal jaren op de achtergrond te hebben gestaan, tekende ze een contract bij het modellenbureau Elite. Toen begon het grote succes voor Lara. Ze liep modeshows voor Louis Vuitton, Prada en Victoria’s Secret.

  1. Doutzen Kroes

Wat een verassing, not. Iedereen kent mevrouw Kroes. Geboren in Oostermeer op 23 januari 1985. Doutzen was een knappe, maar normale jonge vrouw. Tot dat ze na een vakantie besloot om enkele vakantiefoto’s op te sturen naar het modellenbureau Paparazzi Model Management. Het duurde niet lang voordat ze verscheen in reclamespotjes en modeshows liep voor de grootste merken als Versace, Gucci en Ralph Lauren.


About the AuthorBack to Top ↑